Life&Beyond

Dit februar horoskop: Fisk

Det er ikke alle, der vil forstå dig. Det er vigtigt for dig, at du omgiver dig med mennesker der kan drømme og se muligheder. Du må selv drømme store drømme, du vil nemlig være i stand til at fører dem ud i livet senere. På dit arbejde må du slås med et par udfordringer og begrænsninger, desværre.

En hemmelig flirt kan blive meget hed. Det kan være, at det er med en, du møder på et dating site. Du må være lidt kritisk, selvom det virkelig meget spændende, kan det nærmest være slut, inden det får begyndt. Men der er andre spændende muligheder. For dig og din partner er det vigtigt, at I lytter til hinandens behov. Det er ikke sikkert, at I vil det samme i denne tid, og det skaber desværre meget let gniderier.

Din bedste veninde er: Fisken

Din bedste flirt er: Stenbukken og Løven

 
Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *