[single_post_category_name]

Dit februar horoskop: Jomfru

Du bevæger dig meget målrettet og hurtigt mod det, du ønsker. Det bliver en god arbejdsmåned samtidig med, at du hygger dig i hverdagen. Der sker en masse omkring dig, og du er selv med til at få tingene til at ske. Hyg dig med din familie og gode kollegaer i det daglige, det giver endnu mere energi.

Kærligheden finder du, hvor du befinder dig til dagligt. Det betyder også, at der er mulighed for en dejlig arbejdsromance, hvis du selv er interesseret. Du nyder at få modspil, så du tiltrækkes lige nu af den mere intellektuelle type, men han skal også være godt klædt. Du og din partner finder kærligheden i de små ting. Find derfor på noget, som gør ham glad og fortæl ham også, at du værdsætter det han gør.

Din bedste veninde er: Krebsen

Din bedste flirt er: Jomfruen og Tyren

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide