[single_post_category_name]

Dit februar horoskop: Skorpion

Du arbejder bedst alene, så du selv kan sætte dagsordenen. Du får meget hurtigt noget fra hånden, og har ikke tålmodighed til at vente på andre. Du har en meget stærk udstråling og vilje, hvilket gør, at andre sikkert vil holde sig lidt på afstand. Du kan med held starte på nye projekter i din bolig.

Det er ikke alle, der tør nærme sig dig, hvilket er synd, men lav ikke om på dig selv for at tiltrække en partner. Du må i stedet være tålmodig, for du har brug for at være sammen med en, der også kan give dig udfordringer, på den positive måde. Er du i et forhold, vil du nyde, når I bruger tid hjemme. Du holder virkelig af at tale og hygge med din partner, og du har ikke brug for, at der sker så meget.

Din bedste veninde er: Tvillingen

Din bedste flirt er: Vædderen og Skorpionen

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

%MCEPASTEBIN%

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide