[single_post_category_name]

Dit februar horoskop: Skytte

Der er ingen, der skal komme og lægge bånd på dig. Du har brug for din frihed, og du behøver ingen andre til at hjælpe. Det bliver lidt ensomt til tider så find på projekter, hvor andre vil være i stand til at bidrage positivt. Du kan være alt for kritisk, faktisk kommer du længere med et åbent sind.

Der er ikke mange, der er gode nok til dig. Du skal virkelig overraskes, før du lader en potentiel partner komme tæt på. Du er venlig nok, men også hurtig til at dømme. Måske er du i virkeligheden ikke så interesseret i romantik – andet end en hurtig flirt. Er du i et forhold, er det meget vigtigt, at din partner ikke prøver at holde på dig. Du har brug for masser af plads lige nu, og du kan være meget oprørsk.

Din bedste veninde er: Fisken

Din bedste flirt er: Skytten og Vandbæreren

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide