Dit februar horoskop: Stenbuk

Tag en chance eller to og kast dig ud i noget nyt. Du vil nu være i stand til at bevæge dig fremad, hvor du før har følt dig fastlåst. Du får en meget succesfuld måned, men det er faktisk dig selv, der skaber dit held. Der er også gode tendenser når det kommer til økonomi, og du kan flytte, hvis du vil.

Der sker ikke det helt store for dig, der allerede er i et parforhold. I vil dog være i stand til at forkæle hinanden med dejlige middage og små gaver. Det værdsætter I begge, og hverdagen er harmonisk. Er du single, så vil du sikkert have for travlt med alt muligt andet til at tænke meget over kærlighed og romantik. Du har ikke tålmodighed til ligegyldig flirt, men hold alligevel lidt øje med dem, du møder.

Din bedste veninde er: Stenbukken

Din bedste flirt er: Tyren og Vægten

 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og