Dit februar horoskop: Tyren

Du vil nærmest være flyvende, når det kommer til karriere og mål. Du er meget overbevisende, så andre vil følge dig. Er du på udkik efter et nyt job så hold dig ikke tilbage, noget nyt og meget spændende vil nemlig dukke op. Du vil være mere heldig end ellers, og du kan få en uventet økonomisk gevinst.

Selvom du vil være meget optaget af dit arbejde så glem ikke kærligheden. Hvis du sætter kærlighed og parforhold som mål, så vil du nemlig let være i stand til at finde en ny partner – hvis du er interesseret single. Det er vigtigt for dig, at det er en, som du kan tale med. Har du en partner, er der harmoni, og I er på bølgelængde. Denne kan dog til tider føle sig noget overset, så det må du gøre noget ved.

Din bedste veninde er: Jomfruen

Din bedste flirt er: Vægten eller Stenbukken

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og