Dit februar horoskop: Vædderen

Der er stadig en god fokus på karriere og job, men du får også tid til at flytte blikket og koncentrerer dig om andre ting. Det er en god periode til at involverer dig mere i foreninger og grupper. Du kan udvide dit netværk, og du nyder at være social. Brug tid sammen med gode venner, du vil virkelig nyde det.

Dit kærlighedsliv er meget passioneret. Hvis du er i et parforhold, bliver der mange muligheder for romantik. Hold dig ikke tilbage, men arranger spændende dates og tid, hvor I kan være alene og nyde hinanden. Hvis du er single, kan du finde kærlighed ved brug af online medier, så tag chancen, også selvom det normalt ikke lige er dig. Et venskab kan let udvikle sig i en dejlig romantisk retning. 

Din bedste veninde er: Vandbæreren

Din bedste flirt er: Skorpion eller Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og