Dit februar horoskop: Vægt

Dit fokus ligger på nye projekter og spændende, anderledes opgaver. Du vil have stort held, med det du kaster dig ud i, så hold dig ikke tilbage. Du kan være tabt for omverdenen, når du arbejder, men du kommer faktisk længere ved at lukke andre ind. Du får gode ideer og inspiration ved at være sammen med andre. 

Du er lige nu mere praktisk end direkte romantisk. Derfor vil du også tænke og ikke lige lade dig rive med, hvis du bliver inviteret på en date. Det er svært at komme dig nær, da du ikke er så åben og modtagelig – eller naiv, som du kan være. Han må gøre sig umage og yde noget, før du falder for hans tilnærmelser. Du ser på din nuværende partner med kritiske øjne, men du nyder alligevel, når I hygger jer sammen.

Din bedste veninde er: Vædderen

Din bedste flirt er: Løven og Jomfruen

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

%MCEPASTEBIN%

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide