Dit februar horoskop: Vandmand

Når du kommer over anden halvdel af måneden, er der meget, der vil ændre sig. Du bliver mere udadvendt og energisk, det er nærmest som at vågne af en lang søvn. Der skal fuld fart på, det gælder både jobmæssigt og personligt. Hold dig ikke tilbage, men start på alt det, du har lyst til at kaste dig over.

Hvis du ikke er i et forhold, vil du opleve, at du pludselig får masser af opmærksomhed. Du skal ikke gå på kompromis. Hvis en potentiel partner ikke vil stå ved dig eller ønsker at tage det stille og roligt, så er han ikke den, du har brug for. Har du en partner, vil denne være ekstra opmærksom, og du vil føle dig dejlig feteret. Bring noget romantik ind i jeres forhold og gør noget ud af dig selv

Din bedste veninde er: Skorpionen

Din bedste flirt er: Krebsen og Fisken

 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide