Life&Beyond

Dit horoskop: februar

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

På ChriChri er vi vilde med astrologi og derfor vi er super stolte af vores nye skud på stammen, ChriChri-scopes – dit månedshoroskop på ChriChri, som nu kører på anden måned. Du vil i starten af hver måneden kunne finde horoskop for dit stjernetegn lige her på ChriChri.

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Vælg dit stjernetegn nedenfor og læs dit februar horoskop.

_______

Vandmand
20. jan – 18 feb

Fisken
19. feb – 19. mar

Vædderen
20. mar – 19. apr

Tyren
20. apr – 20. maj

Tvilling
21. maj – 20. jun

Krebsen
21. jun – 21. jul

Løven
22. jul – 22. aug

Jomfruen
23. aug – 22. sep

Vægten
23. sep – 22. okt

Skorpionen
23. okt – 21. nov

Skytten
22. nov – 20. dec

Stenbukken
21. dec – 19. jan

_______

 

 

Illustrationer af Simone Thorup Eriksen

Illustrationerne til vores horoskoper er lavet af Simone Thorup Eriksen, som lever af at tegne og især producerer mange personlige illustrationer som dåbstegninger, bryllupsinvitationer med mere. Se mere af Simones arbejde på hendes hjemmeside her eller følg hende på Instagram her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *