Dit februar horoskop: Krebs

Da du er god til at forhandle, kan du indgå nogle særdeles lukrative aftaler. Tag derfor et kig på budgettet og tal med din bank. Du kan få frigivet penge, som du kan bruge på at forkæle dig selv eller dine nære, hvilket er meget sjovere. Du kommer bedre ud af det med andre, end du har gjort længe.

Det bliver en glimrende måned for dig, der er single. Der er ikke så meget drama omkring dig længere, og dem du møder vil være lettere for dig at gennemskue. Samtidig vil du opleve, at der ikke opstår så mange misforståelser. Er du i et forhold, vil der blive masser af flirt. Du får mulighed for at lukke foråret ind i jeres forhold, og I kan nærmest opfører jer som to forelskede teenagere igen.

Din bedste veninde er: Tyren

Din bedste flirt er: Tvillingen og Krebsen

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide