Fitness direkte fra sofaen!

Facts

Indre Fitness – Find din ro på 21 dage

Af: Søs Oppermann Reinhardt

Det er januar, og nytårsforsætterne er sat i gang! Spis sundere, træn mere, spar penge, ja vi kender dem alle sammen, gengangerne som måske ikke lige er blevet klaret helt sidste år. Her på ChriChri har vi dog fået øjnene op for et nyt fortsæt: Indre Fitness!

Søs Oppermann Reinhardt som er uddannet terapeutisk healer har netop udgivet sin bog: ”Indre Fitness – Find din ro på 21 dage”. Her fokuseres der ikke på antal mavebøjninger eller hvor mange kilometer der skal løbes hver dag. Her lægger Søs vægt på ro og balance i livet, både i krop og sind.

Bogen er skrevet ud fra Søs’ egen erfaring og oplevelse med indre fitness. Søs fik selv øjnene op for sit indre, da hun oplevede sin krop sige fra i dagligdagens ræs med børn, partner, job, forventninger, hus og hvad der nu ellers kunne dukke op. Gennem bogen får man derfor de helt rette redskaber og teknikker til at komme ned i gear og opnå harmoni i hverdagen. Den er en opfordring og en hjælpende hånd til, hvordan man giver sig selv de bedste vaner og imødegår livets krav og lurende stress. Bogen læses på 21 dage, og indeholder en anvisning, som vil guide én gennem bogens forløb.

Søs oplevede selv større overskud, glæde og kærlighed på alle planer blot ved at benytte sig af indre fitness! Nu er hun klar til at være Indre Fitness instruktør for andre gennem sin bog, og her på ChriChri glæder vi os til at prøve kræfter med det! Overskud, positiv energi og harmoni, vi siger stort ja tak, og hopper på den Indre Fitness bølge!

Læs mere om Søs Oppermann Reinhardt og Indre Fitness her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450