Mangler du passion i livet? Her er guiden 

Facts

Pernille Melsted er forfatter bag bogen Find din passion på 4 uger. Bogen udkommer den 26. januar 2016 fra forlaget Gyldendal.

Vi har alle drømme og passioner, men for nogen ligger de blot i dvale, og trænger til at blive bragt til live. Men hvis du bevidst giver din passion opmærksomhed, vil du kunne mærke at du kommer i kontakt med noget, som du altid har vidst der har været der, men som du enten har glemt eller måske gemt væk.

Pernille Melsted udgave ”Find din passion på 4 uger” for første gang i 2006, der lynhurtigt blev en bestseller. Bogen blev hurtigt udsolgt, og Pernille modtog flere mails om hvor hendes bog kunne købes, eller om hun mon lå inde med et eksemplarer, som hun ville sælge. Pernille måtte desværre meddele at bogen var udsolgt, og hun desværre selv kun havde en eneste bog, som hun ikke ville af med.

But no worry! ”Find din passion på 4 uger” er tilbage i en 10 års-jubilæumsudgave, som ved hjælp af cases, personlige eksempler og håndfaste værktøjer viser dig, hvordan du definerer netop dine talenter, interesser og drømme – og hvordan du finder modet til at gå efter hvad der er din passion.  

Bogen bliver din bibel for de næste fire uger. Den hjælper dig til at få sat ord på dine egne passioner og drømme, hvor du bliver guidet igennem en lang række praktiske øvelser. Du vil opleve at blive frustreret, og at du allermest har lyst til at smide bogen i skraldespanden og droppe projektet, men hvis du holder i, vil du blive beriget med et klarere billede af hvem du er.

Pernille skriver i bogen:

“Der er intet i denne bog, du ikke se kan finde frem til. Du har allerede alt den viden, du skal bruge, inden i dig. Der er ikke noget, jeg, eller nogen anden, kan fortælle dig, som du ikke allerede ved bedre selv. Der er ingen magisk formel i bogen, ingen endegyldige svar, ingen facitliste. Det eneste, der er nødvendigt, for at du kan finde ind til kernen, du brænder for, er, at du…

1. Er disiciplineret nok til at afsætte tid.

2. Stiller de rigtige spørgsmål.

3. Giver dig lov til at lytte efter svarene. 

Andet skal der ikke til. Til gengæld skal det til.”

Læs mere om Pernille Melsted og Find din passion på 4 uger lige her. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være