Nyt samarbejde med Boginspiration.dk

Facts

Charlotte Weisenfeld
29 år. Stifter af bog-bloggen Boginspiration.dk

På ChriChri elsker vi at læse, og vi elsker bøger! Vi er derfor super glade for at kunne introducere et nyt samarbejde på ChriChri. Charlotte Weisenfeld driver bog-bloggen Boginspiration.dk og vil levere artikler om bøger, bog-guides, forfatter interviews m.m. til ChriChri hver måned. Vi glæder os meget!

Charlotte er 29 år, fra København og er uddannet Cand. mag. i dansk og kommunikation fra Københavns Universitet. Hun startede Boginspiration.dk i 2015 og startede bloggen, da hun selv syntes, at der manglede en god bog-inspirationsside. 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Stormfulde højder

Charlotte læser selv mange forskellige typer af bøger, og hun har flere forfattere på sin favoritliste. Hun synes, at Sara Blædel er en dygtig forfatter, og hun er for nylig blevet rigtig glad for Lucinda Rileys “The Seven Sisters”-serie, hvor første bind udkommer på dansk i år – og det kan vi godt glæde os til, mener hun.

Du kan læse Charlottes første artikel på ChriChri lige her og du kan læse endnu flere anmeldelser, søge inspiration m.m. på bloggen Boginspiration.dk

Derudover kan du finde Boginspiration.dk på: 

Instagram @boginspiration.dk  
Twitter @boginspiration 
Facebook boginspiration.dk

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide