Tegn dig til bedre velvære!

Facts

Mandalas Velvære

Af: Rosette Poletti & Barbara Dobbs

”WHAT?” tænker du nok – men ja den er god nok! Det er nu muligt at tegne sig til bedre velvære med fokus på enten at give slip eller øge sit selvværd. Så frem med farveblyanterne!

Dansk Psykologisk forlag har udgivet to Mandalas Velvære bøger skrevet af Rosette Poletti og Barbara Dobbs, hvor man arbejder med personlig udvikling på en anderledes og kreativ måde. Mandala er et ord på sanskrit, som har betydningen cirkel, centrum, enhed og helhed. En Mandala er en cirkelformet tegning med forskellige figurer, som tilsammen danner en harmonisk enhed. Mandalaen stammer fra Buddhismen, hvor den bruges til visualiseringer gennem meditation og fordybelse. Mandalaen skaber et øjebliks ro, hvor ens tanker kan vandre og opleve den harmoni, som opstår. Hver Mandala er nemlig unik, ligesom hvert et menneske er.

Det kan måske lyde en smule indviklet, men det er simpelt og lige til! Hver bog indeholder 25 smukke Mandalas, som skal farvelægges. Mens man gør dette, får man et livsklogt citat givet, som skal florere rundt i ens tanker. Disse citater er udvalgt i forbindelse med bogens fokusområde.

LÆS OGSÅ: Sådan forstår du dine drømme!

Mandalas Velvære – Giv Slip er øvelsen i at give slip på ting fra fortiden, som ikke længere kan ændres. At give slip er en stor del af livet, og noget vi møder på vores vej flere gange. Det er svært, men af og til også nødvendigt. Bogens citater hjælper én til forståelsen af at give slip, mens man lader tankerne løbe frit ved at farvelægge en Mandala.

”At give slip er ikke verdens undergang, det er begyndelsen til nyt liv.”

Mandalas Velvære – Selvværd handler om at skulle styrke sit selvværd, da et godt selvværd er et grundlæggende menneskeligt behov og en forudsætning for et liv i harmoni. Selvværd er den tillid, som man har indeni, og den måde, man accepterer sig selv på. Ved hjælp af citater og farvelægning af Mandalas er det muligt at finde ro og harmoni og på den måde styrke sit selvværd.

”Det er dig selv og ingen anden, der kan beslutte at ændre dit liv ved at skrue op for selvværdet”

Her på redaktionen er farveblyanterne fundet frem, og vi glæder os til at skulle i gang med at tegne os til bedre selvværd! Læs mere om bøgerne her!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide