7 tegn på at han er “just not that into you”

De kære mænd. Vi analyserer dem, snakker om dem og har til tider svært ved at forstå dem.
Hvor mange gange har man ikke siddet med veninderne, hvor man har gennemgået hans handlinger og ord, for at finde ud af, hvad fanden han egentlig mener. Vi tvivler, og vi burde lære at lytte til vores tvivl, da den måske prøver på at fortælle os, at han bare ikke er helt så vild med os, som vi er med ham. Det kan dog være en svær kamel at sluge, hvis man allerede er faldet pladask for ham.

Vi kender scenariet alt for godt, og derfor får du her vores liste over signaler, der lugter af, at “he is just not that into you”. 

1. Du er ikke en prioritering i hans kalender
Han har altid tid til at se dig, når han gennemgår tømmermænds-blues om søndagen, men ellers har han langt mere travlt med gutterne, arbejde eller noget helt tredje – som ikke inkluderer dig. Det vil sige, at han ikke aktivt sætter tid af til dig, medmindre du selv spørger efter det, og selv da, skal han liiiige vende tilbage, når han har ”tjekket” kalenderen, hvilket han, sjovt nok, også er rigtig dårlig til at få gjort.

2. Han laver nogle gange en M.I.A
Aka. missing in action, ment på den måde, at han til tider forsvinder helt fra radaren i nogle dage, hvilket efterlader dig usikker, irriteret og med den nagende ”er jeg god nok”-følelse. Du vender det med veninderne: Har du gjort noget forkert? Specielt fordi du kan se, at han er aktiv på både sin Facebook, Snapchat og Instagram – men hvorfor er han så ikke aktiv efter dig? Et par dage efter skriver han ud af det blå, som om intet er hændt – men det ved du jo godt er løgn, for du har været i et ”emotional hell”.

3. Alting kører efter hans regler
Hvilket betyder, at han aldrig tilpasser sig dig eller dine behov. Det er dig, som skal lave alle ofringerne for at I kan ses. Dig, der skal holde kalenderen åben, og sjovt nok også dig, der skal komme med ideer til, hvad I kan lave sammen. 

4. Han er stadig aktiv på Tinder og/eller Happn dagligt
Her burde alarmklokkerne ringe, da dette kan indikere, at hans mindset stadig er opsat på at jage i single-junglen. Dette beviser også, hvor seriøs han er omkring jeres forhold, for hvis han var helt vild med dig, så havde han ikke behov for at søge bekræftelse andre steder fra.

5. Han er ved at finde sig selv…
Som er kodeordet for, at du er god nok, men du er ikke hans ”the one”, for han kan ikke se en fremtid med dig, men jeres casual forhold uden bindinger er lige præcis dét, som han har brug for. Derfor skal du heller ikke regne med at mirakel alla ”nu indser han, at han gerne vil være min kæreste”, fordi det sker noget alla 1 ud af en million gange – and you deserve better, girl!

6. Han er fuld af undskyldninger.. og det er de rigtig dårlige
For der er altid lige en ting eller to, der er lidt vigtigere end dig. Lige så vel, som at han snildt kan finde på at aflyse jeres aftaler på et rigtig tyndt grundlag – og måske endda i sidste øjeblik. Han gider dig, når HAN gider – ergo, han gider ikke skrive sig op til at være din prince charming, der hjælper til, hvis du har brug for noget omsorg fra hans side af.  

7. Han er stadig ubevidst forelsket i sin ekskæreste
Som han til tider nævner i jeres samtaler, og som han sjovt nok stadigvæk er “bedste venner” med. Han har ikke lyst til at være selv, men heller ikke lyst til at binde sig til en ny. Du bliver derfor hans rebound, der styrker hans selvtillid og selvværd, samt opfylder hans behov, sådan han kan virke ovenpå. Dog er han ikke klar til noget mere seriøst, da hans følelser er investeret et andet sted – og uanset hvor fantastisk du er, så vil du aldrig være god nok for en mand, som ikke er klar til at binde sig.         

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være