Anmeldelse af: En perfekt datter

Anmeldelse af

Titel: En perfekt datter

 Forfatter: Amanda Prowse

Forlag: Flamingo

Udgivet: 1. Februar 2016

Charlotte Weisenfeld driver bog-bloggen Boginspiration.dk og leverer bog anmeldelser, bog-guides, forfatter interviews m.m. til ChriChri hver måned. Charlotte har i denne omgang anmeldt dagligdagsromanen: En perfekt datter.

_________

Jackie Morgans teenagebørn er ved at drive hende til vanvid, hendes mand er ikke helt, som hun drømmer om, og hun bruger størstedelen af sit liv på at passe sin Alzheimers-ramte mor. Jackie må derfor indse, at livet ikke blev, som hun havde håbet på, og hun er opsat på at give sine børn den tilværelse, som hun selv drømmer om.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Stormfulde højder

“En perfekt datter” er kåret som en af de bedste bøger i UK i 2015 af Daily Mail, og forfatteren Amanda Prowse er p.t. en af de mest sælgende forfattere i England. Hendes bøger har det til fælles, at de handler om almindelige kvinder med almindelige liv.

LÆS OGSÅ: Nyt samarbejde med Boginspirationdk 

Når jeg læser en bog, er det ofte for at få et afbræk i hverdagen, og så fanger det ikke at læse om knuste drømme, børneopdragelse, vasketøj, indkøb og andre huslige gøremål. Jeg synes derfor, at “En perfekt datter” var både kedelig og langtrukken, og jeg har svært ved at forstå, hvorfor den er blevet så populær i England. Men jeg må indrømme, at den har et fint budskab – Lad vær at spilde dit liv på at drømme om en bedre tilværelse, sørg i stedet for, at det liv du lever er et godt liv.

“En perfekt datter” udkommer i første omgang som e-bog, men udkommer i bogform i starten af april 2016.  “En perfekt datter” kan købes som e-bog lige her.

__________________________________

Vil du læse mere fra Charlotte så sving forbi bloggen Boginspiration.dk eller følg med på: 

Instagram @boginspiration.dk  
Twitter @boginspiration 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og