De 5 bedste grunde til at cykle

Foråret er på vej, temperaturen er i plus, (i hvert tilfælde det meste af tiden) så nu er der ingen undskyldninger for ikke at hoppe op på cyklen. På ChriChri ELSKER vi vores cykler! Vi cykler alle steder hen, og derfor er vi meget stolte over vores nye cykel-samarbejde med Batavus! 
Har I endnu ikke set vores Batavus x ChriChri cykel, så skal I virkelig glæde jer! Den er special designet til os ‘cykel-damer’ og er testet af Christiane selv, så den har alt det rigtige udstyr til kvinder på farten.
Christiane elsker at have sin kaffe med på kontoret, så vores Batavus cykel indeholder selvfølgelig en kopholder, samt cykelkurv til tasken! For os er cyklen ikke kun et tranportmiddel. På redaktionen kan vi også godt lide tanken om, at vi bliver lidt sundere hver gang vi vælger cyklen frem for offentlig transport eller bilen. Derfor giver vi dig her 5 hurtige grunde til at smide benet over jern-hesten og komme ud og få lidt vind i håret.

1. Undgå trafikprop
Vi kender alle til at sidde i en bilkø i alt for mange minutter om enten det med bussen eller i bil. Vi venter og venter, og pludselig har transporttiden taget meget længere end vi havde håbet på, og vi ender måske med at komme for sent. Heldigvis bliver problemet hurtigt løst ved at tage cyklen. 

2. Spar penge 
Offentlig transport kan hurtigt blive en dyr omgang, også selvom du er en af de smarte med det nye rejsekort. Tag derfor cyklen i stedet, og brug dine penge på en middag med veninderne eller måske et nyt item til dit klædeskab.

3. Motion på en travl hverdag 
Hverdagene kan hurtigt blive fyldt op med madpakker, indkøb, arbejde og andre praktiske sager, hvilket kan resultere i at vi ikke altid når løbeturen eller en tur i fitnesscenteret. Derfor er cykelturen en rigtig god måde at få sin daglige motion på. Så op på sadlen og få rørt kroppen.

4. Afstresning 
Efter en lang dag på jobbet kan man have brug for at koble fra og få tømt hovedet. Dette er en cykeltur en rigtig god løsning på, så hvis du har brug for lidt afstresning i hverdagen, så cykel til og fra jobbet. 

5. Cykel hurtig og syng!
Hvis du cykler rigtig hurtigt får du både pulsen op, og så er der ingen, der når at høre dit skråleri – så syng der ud af med god fart på!

Så har du ikke fundet jeres nye cykel, så har den måske fundet dig. Vi glæder os i hvert tilfælde til en sommer i selskab med vores nyeste darling. Batavus x ChriChri cyklen kan fås hos udvalgte cykelforhandlere landet over.
ChriChri x Batavus cyklen kan findes i butikkerne fra uge 10 og koster 6999 kr.
Se mere info her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide