Dit marts horoskop: Fisk

Hvis du er interesseret, kan du skifte job. Du er heldig, og det gør, at du er på rette sted på det rigtige tidspunkt. Valget er dit, men tal gerne med din partner eller en god ven om det. Du er ikke bange for at påtage dig ansvar, men husk at få ordnet dine egne ting, inden du tilbyder din hjælp til andre.

Kærligheden kommer ind i dit liv nu. En flirt, eller løst forhold, kan nu udvikle sig hurtigt. Du får sikkert også flere tilbud at vælge i mellem, hvis du er single. Har du en partner, så kan du nærmest blive forårs forelsket. Er du i et forhold, er din partner meget tiltrukket af dig. I vil derfor få en dejlig måned, hvor der er masser af mulighed for harmoni og romantik. Planlæg gerne dejlig alenetid.

Din bedste veninde er: Vædderen

Din bedste flirt er: Jomfruen og Vægten

 
Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være