Dit marts horoskop: Jomfru

Det er vigtigt, at du tager dig tid til at slappe af ind i mellem. Er tempoet for højt, kan der nemlig let komme småskavanker. Du har brug for mere ro end ellers, så sæt heller ikke for mange projekter i gang. Andre mennesker vil ikke altid være, hvad de giver sig ud for, så vær derfor lidt kritisk.

Det bliver svært at undgå problemer i dit parforhold. I vil misforstå hinanden, og tidligere problemer og uenighed kan igen dukke op. En gammel flamme kan igen dukke op i dine tanker, og det gør ikke tingene bedre. Du står over for nogle valg. Er du single bliver det en god måned, hvor et nyt forhold hurtigt kan blive seriøst. Det vil overraske dig, men samtidig være helt naturligt og meget spændende.

Din bedste veninde er: Fisken

Din bedste flirt er: : Vædderen og Stenbukken

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og