Dit marts horoskop: Krebs

Træd et skridt tilbage og gør en status, det er vigtigt, at du er rette kurs. Der er andre, der sætter dagsordenen, og er du ikke opmærksom, kommer du til at løbe efter andres ønsker. Der er stor fokus på familie, og du kommer til at bruge tid på at hjælpe og være der. Projekter i din bolig kræver også opmærksomhed.

Det er vigtigt for dig, at du og din partner taler godt sammen, at i er på bølgelængde og har de samme værdier. Du kan ikke tage noget for givet, I må tage jer tid til at lytte til hinanden. Du kan ændre på nogle af dine egne uhensigtsmæssige mønstre. Er du single, så er der mulighed for dejlig flirt. Du tiltrækkes af en, der er intelligent men alligevel romantisk. Det skal helst være ham, der tager initiativet.

Din bedste veninde er: Stenbukken

Din bedste flirt er: Tyren og Fisken

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og