Dit marts horoskop: Skorpion

Det er en god måned til at lægge nye mål. Cirka to gange om året har du nemlig mulighed for at gøre en status og lægge succesfuld planer for det næste halve år. Du kan blive interesseret i mere spirituelle emner, enten for sjov eller fordi du tilfældigt falder over noget interessant. Du bliver meget mere social. 

Du holder meget af at være hjemme sammen med familien, men det betyder ikke, at du kommer til at kede dig. Du har gode ideer til spændende projekter, som I kan være fælles om. Du og din partner er på bølgelængde, og I kan grine sammen. Er du single, så skal der en del til at få dig ud af huset. Du skal være sikker på en date, inden du gider gøre noget ved det. Du kan blive meget positivt overrasket.

Din bedste veninde er: Tyren

Din bedste flirt er: Jomfruen og løven

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide