Dit marts horoskop: Skytte

Tag dig tid til at reflektere over dig selv og livet generelt. Du er meget tænksom, og måske ikke dit vanlige udadvendte og optimistiske jeg, men der er kun fordi, der sker en masse på det indre plan. Måneden er god til eftertanke, så vær omhyggelig med, hvad du siger ja til. Sæt dig selv, bolig og familie i fokus.

Det bliver ikke den letteste måned for din partner. Denne vil have en del udfordringer, og du må sørge for, at han ikke går alene med dem. Når I nu er sammen, må I også være fælles om tingene, og det skal du leve op til. Lyt mere end du taler lige nu. Er du single, så kan du møde en, som du virkelig føler dig fysisk tiltrukket af. Det bliver meget hedt, men det kan desværre også blive alt for kortvarigt.

Din bedste veninde er: Jomfruen

Din bedste flirt er: Løven og tvillingen

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide