Dit marts horoskop: Stenbuk

Begynd ikke på for mange nye projekter, der vil nemlig ske uforudsete ske ting på dit arbejde, som du må tage dig af. Du vil få lidt mindre travlt, og det passer godt med, at du også får tid til at slappe af. Det er dig selv, der sætter dagsordenen til daglig, og det passer dig fint, da du har brug for kontrol.

Hold tingene lidt lette på hjemmefronten. Det er ikke en god måned at bringe de helt store emner op, da din partner har brug for noget ro. Find i stedet på noget, som forkæler jer begge. Det er en god ide at komme lidt væk, så I får tid og ro til at koncentrerer jer om hinanden. Er du single, så vil du sikkert komme til at tale med en, som du langsomt vil begynde at have følelser for. Tag det stille og roligt.

Din bedste veninde er: Vægten

Din bedste flirt er: Vandbæreren og Tyren

 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være