Dit marts horoskop: Tvilling

Du når meget, da du er effektiv, og der er fart på. Der vil ske ændringer på dit arbejde, men det vil være til din fordel. Du arbejder hård for at bevare overblikket og kontrollen. Har du børn, vi de have brug for dig. Der kan nemlig opstå udfordringer, som de ikke helt selv kan klare. Kort sagt, du må være på mærkerne. 

Hvis dit parforhold er godt, vil du sikkert få en glimrende måned. Er der derimod problemer, vil jeres forhold blive testet yderligere. Det kan være, at I begge vælger, at nu skal det være stop. Der er dog også mulighed for, at I virkelig tager fat og får tingene vendt. Single, så vil du opleve, at en social måned fører flirt med sig. Det er dog langt fra sikkert, at det bliver til noget varigt for din side. 

Din bedste veninde er: Krebsen

Din bedste flirt er: Skorpionen og Vægten

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide