Dit marts horoskop: Vægt

Det bliver en af de mest travle måneder på hele året. Du får meget at se til på dit daglige arbejde, og i det daglige generelt. Udefrakommende ting og andre mennesker vil kræve din opmærksomhed. Du har brug for at hygge dig ind i mellem, gerne med noget, der giver dig ro og, hvor du kommer lidt væk hjemmefra.

Du har brug for at ændre på nogle af dine egne mønstre, og det er ikke helt sikkert, at din partner kan følge med eller forstår. Det er vigtigt, at du er åben omkring dine følelser og behov, det er nemlig svært at gætte sig til, og vil ellers kun føre til skuffelser. Er du single, kan du se efter en person, som er meget forskellig fra, hvad du ellers er ude efter. Det er kun en god ting, at ændre på det mønster.

Din bedste veninde er: Tvillingen

Din bedste flirt er: Fisken og krebsen

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og