Life&Beyond

Dit marts horoskop: Vandmand

Forvent ikke den letteste måned. Du vil møde udfordringer, men det holder dig skarp, og er ikke noget, du ikke kan ordne. Din økonomi kan skrante lidt, og der er vigtigt, at du ikke bruger mere, end du har. Vent med de store investeringer og husk at læse det med småt, hvis du skal skrive under på noget.

Både du og din partner vil trænge til at slappe mere af end normalt. Det er derfor vigtigt, at I husker at afstemme med hinanden, inden I lægger planer. Der opstår gniderier i det daglige, når ingen af jer har mere overskud. Til dig der er single, er der kærlighed og romantik i luften. Der er mange, der tiltrækkes af din charmerende og dejlige udstråling. Du får sikkert mange tilbud, så du kan godt være kræsen.

Din bedste veninde er: Skytten

Din bedste flirt er: Stenbukken og Vandmanden

 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *