Life&Beyond

Her finder du dit daglige horoskop

Her finder du dit daglige horoskop

Lykke Larsen er astrolog og clairvoyant, som siden januar har lagt månedlige kærlighedshoroskoper for os på ChriChri. Udover det er hun chefredaktør på websitet ‘Kvindetid’. Bag sig har Lykke Larsen en karriere på over 20 år inden for den finansielle branche. Hun er uddannet astrolog fra Skandinavisk Astrologi Skole og clairvoyant fra Maja Fridans clairvoyance skole samt certificeret coach fra Manning Inspire v/Sofia Manning.

Lykke laver både personlige, ugentlige, års- og kærlighedshoroskoper. De månedlige kærlighedshoroskoper har du kunne læse på ChriChri siden januar. Hver måned ligger Lykke et nyt kærligheds horoskop for alle stjernetegn på ChriChri.dk. Fra marts kan du forsat læse dit ugentlige horoskop samt få lagt personlige horoskop på ‘Kvindetid’, men dit månedlige kærlighedshoroskop vil du kunne finde unikt på ChriChri.dk.
Vi er på vores redaktion meget glade for det nye samarbejde og ser hver måned frem til nyt fra Lykke. Det er vigtigt for os at give jer den bedste læsning hver dag, og vi synes at vores nye ChriChri-scops giver vores site en god dimension.

Vi håber I har nydt at læse Lykkes horoskoper lige så meget som vi har, da vi på ChriChri glæder os til forsat at læse Lykkes horoskoper hver måned. Vil i have lagt et mere personligt horoskop lægger Lykke også personlige årshoroskoper ud fra dit fødested og tidspunkt. Et sådan årshoroskop kan hjælpe dig til at lave de ændringer du ønsker i din fremtid. I kan læse meget mere om astrologi og clairvoyance på Lykke Larsens egen side, samt blive klogere på jer selv her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *