Måneden der gik på redaktionen

Phew! Så fik vi “overstået” januar måned – årets længste, hårdeste – og utrolig kolde måned!

Vi har haft super travlt i denne måned – og det var også i denne måned vi løftede sløret for én af de største hemmeligheder vi længe har skulle holde på! Læs med og se hvad vi har været up to i januar!

Kulde og trætte morgener

Januar har været kold – med stort K! Og selvom vi normalt har et dejlig varmt kontor, valgte varmen selvfølgelig at svigte os i januar måned. Så på de rigtig kolde dage har man kunne finde samtlige fra Team ChriChri i fuld påklædning med jakker, huer og halstørklæder. Vi må også ærligt indrømme at vi har været en smule trætte i denne måned – jul & nytår tog hårdt på os og vi har brugt januar på at komme tilbage i gear igen! 

Spændende nye samarbejder! 

ChriChri.dk har i denne måned budt velkommen til hele 3 faste nye bidragsydere!

– Astrologi er noget som vi på redaktionen har snakket meget om igennem tiden – og vi var derfor begejstrede da vi kunne offentliggøre vores helt eget faste månedlige horoskop, som bliver lagt af den dygtige clairvoyant, astrolog og coach Lykke Larsen fra kvindetid.dk – se denne måneds horoskoper lige her

– På ChriChri elsker vi at læse, og vi elsker bøger! Vi er derfor også super glade for vores andet nye samarbejde, som er med Charlotte Weisenfeld fra Boginspiration.dk – Charlotte giver os hver måned anmeldelser af bøger, bog-guides, forfatter interviews m.m. – læs hendes seneste anmeldelse af månedens bog lige her

– Sidst men ikke mindst har ChriChri fået sin helt egen sexolog & parterapeut, Amanda Lagoni – og hvem vil ikke gerne have sådan én? 😉 Amanda vil fremover gøre os klogere på sex & kærlighed og har allerede guidet os gennem alle de forskellige typer orgasmer lige her

Velkommen til alle tre! 

Flere nye fantastiske (sunde) samarbejder!

Udover vores faste bidragsydere, er vi på ChriChri omringet af dygtige mennesker som skriver fantastiske artikler til vores site – tusinde tak for det! I januar bød vi velkommen til disse tre unge og smukke mennekser, som hjælper os med at gøre hverdagen lidt bedre og sundere. 

– Peter Liljensten er professionel personlig træner og løbecoach gennem 10 år og hjælper os gennem hans kost – og træningsråd – læs hans seneste artikel om at træne udendørs lige her

– Tina Lykkegaard er under uddannelse til holistisk hudterapeut og arbejder til dagligt i Naturskøn, så når det kommer til hvordan din sundhed hænger sammen med din skønhed er hun the one to ask – læs hende seneste artikel om hvordan din fordøjelse hænger sammen med smuk hud lige her.

– Jasmin Søe er master coach, forfatter og tidligere model – hun vejleder dig til bedre selvindsigt og forståelse gennem sine smukke artikler – læs hendes seneste om når tiden begynder at ånde dig i nakken lige her

Lækker mad med Nomess & Custommade – grand opening af NYX i Fields

Denne måned bød også på lidt ture ud af huset – vi var bl.a. til lækker middag med Custommade på Amass Restaurant, hvor vi duftede til lækre nye dufte. Til brunch med Nomess, hvor vi så på lækre nye produkter imens vi nød mad fra Wulff & Konstali og sidst men ikke mindst var vi til the grand opening af NYX Store-in-store i Matas i Fields, som vi havde set rigtig meget frem til! Læs og se Christianes testning af de lækre NYX produkter lige her 

ChriChri Mag – the secret is out!

WUHU! Hele Team ChriChri JUBLEDE den dag vi kunne løfte sløret for den største hemmelighed længe! ChriChri Mag som abonnement blev til en realitet, som vi har knoklet r**** ud af bukserne på at kunne realisere. Vi har vist sneak peeks fra vores photoshoots og det har været fantastisk endelig at kunne afsløre det for jer allesammen! Vil du gerne vide alle detaljerne, kan du læse dem lige her eller du kan:

ABONNÉR HER


Award-season is here!

Og vi er vilde med det! Kjoler, kendisser, smukke mennesker, musik, film og glade dage! Og forhåbentlig en sejr til Leo! Indtil videre har vi dækket Critics Choise Awards lige her, Peoples Choice Awards lige her, The Golden Globes lige her og SAG Awards lige her – and we can’t wait for The Oscars! (Go Leo)

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være