Sneak peek på ChriChriMag – The HonestIssue 

Dejlige ChriChri-læsere! Tusind tak for at I dagligt følger med! Vi glæder os til at kunne dele det nyeste “ChriChri Mag – The Honest Issue” med jer, og ikke mindst vise “what we’ve been up to” de sidste mange måneder!

I kan glæde jer til interviews med Cecilie Frøkjær – Sara Blædel – Barbara Moleko – Andreas Bo – Stine Bramsen – Lisbeth Østergård – Szhirley – Lina Rafn – Nabiha – Sofie Lassen-Kahlke og mange flere.

Udover ovenstående bringer vi karriereinterviews med kvinder i 20’erne, 30’erne og 40’erne. Ærlige beretninger om kræft i familien. Artikler om iværksætteri, samfund og livsstil. Vi giver jer en serie – og  bogguide med inspiration til de bedste serier og bøger til ferien. Månedens horoskoper – Boligreportage – DIY med Julie Wettergren. Inspiration til skønhedsprodukter, og sidst men ikke mindst – lækre madsager, – guides til nem hverdagsmad, opskrifter på sommerens bedste drinks og vidunderligste desserter, vi med sikkerhed lover får jeres tænder til at løbe i vand.

‘The Honest Issue’ er på gaden fra d. 3. marts! – men netop nu kan I få et abonnement, for kun 118 kr porto. For dette får I hele to ChriChri magasiner (marts og september 2016) et gratis ‘limited edition- julemagasin’, som kun abonnenter får glæden af!
 

Bestil dit ChriChri abonnement her.

ChriChri løfter sløret, og giver jer her et lille sneak peek af magasinets indhold <3 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet