Sneak peek på ChriChriMag – The HonestIssue 

Dejlige ChriChri-læsere! Tusind tak for at I dagligt følger med! Vi glæder os til at kunne dele det nyeste “ChriChri Mag – The Honest Issue” med jer, og ikke mindst vise “what we’ve been up to” de sidste mange måneder!

I kan glæde jer til interviews med Cecilie Frøkjær – Sara Blædel – Barbara Moleko – Andreas Bo – Stine Bramsen – Lisbeth Østergård – Szhirley – Lina Rafn – Nabiha – Sofie Lassen-Kahlke og mange flere.

Udover ovenstående bringer vi karriereinterviews med kvinder i 20’erne, 30’erne og 40’erne. Ærlige beretninger om kræft i familien. Artikler om iværksætteri, samfund og livsstil. Vi giver jer en serie – og  bogguide med inspiration til de bedste serier og bøger til ferien. Månedens horoskoper – Boligreportage – DIY med Julie Wettergren. Inspiration til skønhedsprodukter, og sidst men ikke mindst – lækre madsager, – guides til nem hverdagsmad, opskrifter på sommerens bedste drinks og vidunderligste desserter, vi med sikkerhed lover får jeres tænder til at løbe i vand.

‘The Honest Issue’ er på gaden fra d. 3. marts! – men netop nu kan I få et abonnement, for kun 118 kr porto. For dette får I hele to ChriChri magasiner (marts og september 2016) et gratis ‘limited edition- julemagasin’, som kun abonnenter får glæden af!
 

Bestil dit ChriChri abonnement her.

ChriChri løfter sløret, og giver jer her et lille sneak peek af magasinets indhold <3 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og