Team ChriChri i biografen med vores skønne læsere!

I går aftes afholdte Team ChriChri i samarbejde med Warner Bros, for anden gang, et fantastisk tøse-arrangement for 170 af vores skønne læsere, som havde været så heldige at vinde 2 biografbilletter til filmen “Single I New York”!

Arrangementet fandt sted i Falkoner Biografen på Frederiksberg, hvor vores Boss Lady Christiane bød velkommen og bl.a. fortalte om vores nye magasin, som udkommer til marts – og kan abonneres på lige her wuhu!

Udover at vinderne fik mulighed for at se snigpræmieren, på den vanvittig morsomme og også følsomme komedie, havde Team ChriChri knoklet for at sammensætte den lækreste goodiebag til alle i salen – og vi håber så meget at I kunne lide den!

Tusinde tak til @kirapumali som har delt et billede af goodiebagens indhold på Instagram, med hashtagget #chrichridk

Vi var også så heldige, at POSY by Interflora havde kreeret den smukkeste lille buket, til alle i salen – derudover var der i én af de dejlige goodiebags også et 3-måneder abonnement, på levering af én buket fra POSY hver 14. dag lige til døren! Og hvilken pige kunne ikke godt bruge det?! Tillykke til den heldige vinder!

Der skal selvfølgelig også lyde den største tak til alle de fantastiske brands, som gjorde denne aften helt unik ved at levere produkterne, til vores goodiebag – både for Team ChriChri og for vores læsere <3

Nivea · Muse · House of Cosmetics · Dove · Eco Clean · Østerlandsk Coldbrew ·  Culture · POSY by Interflora · Vitamin Well · NYX · Jurlique · IdHAIR · Minimawall

Hele Team ChriChri håber så meget, at alle deltagende havde en lige så fantastisk aften som vi! Vi ved intet bedre end at gøre vores læsere glade – så dette var endnu engang en kæmpe succes og fornøjelse, som vi helt klart vil gentage i fremtiden!

xxx
Team ChriChri

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide