[single_post_category_name]

5 overraskende ting, der har betydning for dit sexliv

Det er muligt, at der er ting her i livet, der er bedre end sex, og der er helt sikkert mange ting, der er værre, men når først de tre store H’er, hovedet, hjertet og hormonerne, er på plads, er der alligevel ikke rigtigt noget, der kan måle sig med det.

Sex er noget, der forskes rigtig meget i, og der findes alverdens råd for – og midler til, at du kan få mest muligt ud af dit sexliv. Dog havde du nok ikke lige regnet med, at disse fem følgende opdagelser spiller en betydelig rolle i soveværelset:

Hans taljevidde

Tykke mænd holder længere! The International Journey of Impotence Research er kommet frem til, at mænd, der har lidt ekstra på sidebenene, kan holde akten kørende i længere tid sammenlignet med deres slankere jævnaldrende. Årsagen er angiveligt, at kropsfedt kan beskytte mod for tidlig sædafgang, da det indeholder store mængder af kønshormonet østradiol, som forsinker mandens evne til at ejakulere.

LÆS OGSÅ: Sund sex – og lysten til det

Soveværelsesvinduet

Mænds ekstremiteter er ikke de eneste, der har brug for opvarmning. Kvinders har ligeledes dette behov…dernede…altså helt dernede. Et orgasmestudie, hvor det kun var halvdelen af parrene, der begge opnåede orgasme under samlejet, afslørede, at kolde fødder kan være den forklarende årsag! Det område i hjernen, der er forbundet med genital fornemmelse er nemlig placeret lige ved siden af området, der registrer følelser i fødderne. Da parrene beholdte sokkerne på, mens de dyrkede sex, steg succesraten til hele 80%. Så næste gang I skal nyde hinanden, så husk at lukke for vinduet og skru op for varmen!

Kloaklugt 

– eller mere specifikt en hvilken som helst dårlig lugt, aktiverer underbevidstheden, som videregiver beskeden: ”Beskyt dig selv!”. Det kan være stanken på et offentligt toilet, rådne madvarer eller en helt tredje lugt, der får dig til at rynke på næsen. Resultatet af at befinde sig et sted, der lugter, er altså, at man automatisk vil dyrke beskyttet sex. Grunden til dette er, at menneskets urinstinkt i forhold til at undgå sygdom aktiveres, og det munder angiveligt ud i, at flere er opmærksomme på brugen af prævention.

Hvem du er i søskendeflokken

Hvor mange eller hvor få kærester håber du på at have i løbet af dit liv? Og hvor mange ønsker du, at din partner har haft, inden I mødtes? Dine svar afhænger delvist af, hvorvidt du er den ældste eller den yngste i søskendeflokken! Førstefødte ønsker oftest at have færre sexpartnere end deres yngre søskende, fordi de typisk har fokus på langsigtede mål såsom at få børn forholdsvist tidligt i livet. De ældste identificerer sig nemlig efter sigende mere med deres forældre og samfundets normer og forventninger sammenlignet med de yngre, og derfor er de yngre søskende oftere tilbøjelige til at jage de mere kortsigtede seksuelle oplevelser.

LÆS OGSÅ: Du har også sex med dig selv… når du har sex med din partner

Racercyklen

Det har længe været almen viden, at cykling over længere distancer er dårligt for en mands sædkvalitet, da både varmen, trykket og friktionen kan medføre lavere sædkvalitet og erektil dysfunktion. Men for kvinder, der cykler på en cykel, hvor styret er indstillet lavere end sadlen, kan det ligeledes få seksuelle konsekvenser, nemlig vedvarende tab af følelse i vagina! Den fremadrettede, skæve position, man automatisk indtager på racercyklen lægger nemlig unødigt pres på det bløde væv i mellemkødet og bækkenbunden. Så selv om du er den hurtigste på cykelstien, bliver du desværre langsommere til at varme op i sengen. Bedstemor-cyklen er derfor at foretrække, hvis du på sigt ønsker at bevare forbindelsen til dine kønsdele.

Kilde: Popsugar

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide