[single_post_category_name]

8 tegn på at han er vild med dig

Vi piger har en tendens til, at overanalysere alt for meget når det kommer til de kære mænd. Hvorfor var der ingen emoji i hans sms? Hvorfor svarer han først efter en time, kan man sende to beskeder i træk uden at virke desperat osv.? Ofte har vi selv svarene på vores mange spørgsmål. Vi vælger bare alligevel at overhøre vores indre stemme, også kendt som mavefornemmelsen, når det kommer til realiteten. For måske er han bare inde i en travl periode på jobbet eller også har han bare lidt rod på hjemmefronten? Et godt råd er altid, at hvis han er interesseret finder han tid, hvis han er uinteresseret finder han en undskyldning.

LÆS OGSÅ: ChriChri undersøger: Mænds uskrevne datingregler

Der er selvfølgelig altid undtagelser der bekræfter reglen, så derfor har vi fundet mændenes 8 bud på, hvordan du finder ud af om han er vild med dig:

  1. Han finder undskyldninger for at tale med dig/skrive til dig
  2. Han taler ” anderledes” til dig end han taler til andre, mere kærligt/flirtende
  3. Han forsøger at imponere dig, ved at fortælle om hvilke seje ting han har gang i (helt diskret selvfølgelig)
  4. Han komplimenterer dig med ord som sexet eller smuk samt søde sammenligninger
  5. Han kontakter dig uden for det sted, hvor i normalt ses (uden for arbejde eller skole for eksempel)
  6. Han laver sjov og pjatter med dig, og hvis han driller dig er det med klart fokus på at få dig til at grine
  7. Han foreslår i to hænger ud eller laver noget andet sammen. I det hele taget forsøger han, at bruge så meget tid sammen med dig som muligt
  8. Du føler nogen gange han stirre på dig, og alt efter hvilken type han er, vil han blive genert eller ekstra tændt og rap i replikken når du er der

Den største fejl, ifølge mændene, er faktisk når piger bliver følelsesdetektiver. Når vi læser ting ud af handlinger der ikke er der. Mænd tænker modsat mange kvinder, ikke så meget over hvilke signaler de udsender og hvorfor. Derfor ender kvinder ofte med at læse noget forkert. Er en mand vild med dig, vil du med garanti kunne mærke overstående tegn og ikke være i tvivl.

LÆS OGSÅ: 8 beskeder du aldrig skal sende til en fyr!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide