Anmeldelse af: Store drømme

Anmeldelse af

Titel: Store drømme

 Forfatter: M. Leighton

Forlag: Flamingo

Udgivet: 4. Marts 2016

Charlotte Weisenfeld driver bog-bloggen Boginspiration.dk og leverer bog anmeldelser, bog-guides, forfatter interviews m.m. til ChriChri hver måned. Charlotte har i denne måned anmeldt: Store drømme.

___________

”Store drømme” er andet selvstændige bind i den populære Pretty-serie.

Danserinden Kennedy Moore har endelig fået styr på sit liv efter forholdet til Reese Spencer. Flere år senere mødes Kennedy og Spencer igen, da hun arbejder som danser på en af hans natklubber. Det tog Reese årevis at glemme Kennedy, men denne gang har han en plan. Den er enkel: at få Kennedy om bord på sin yacht, forføre hende, få hende ud af systemet og komme videre med sit liv. Reese giver derfor Kennedy et tilbud, hun ikke kan afslå. Han tilbyder hende arbejde på sin yacht mod en garanteret audition, der vil sætte gang i hendes karriere som professionel danser. Det eneste Kennedy skal gøre er at holde hovedet koldt og modstå Reese, men kan hun det?

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Syv dage til døden

”Store drømme” er en sød kærlighedshistorie, der indeholder alt det, vi forventer af denne genre – kærlighed, hed sex, jalousi og mørke hemmeligheder, og så er den mandlige hovedperson selvfølgelig både flot, besidderisk og millionær. Selvom flere af elementerne i historien er velkendte, og plottet er forudsigeligt, så er historien ny.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Stormfulde højder

Bogen er på 228 sider, kapitlerne er korte, og den er både hurtigt og let læst. Det kan være svært at lære karaktererne at kende og fordybe sig i deres historie, når bogen kun er på lidt over 200 sider, men i en travl hverdag kan man have brug for en let historie, og ”Store drømme”  er derfor ideel, når man har brug for et afbræk i hverdagen.”Store drømme” udkommer i første omgang som e-bog og kan bl.a. købes her.

__________________________________

Vil du læse mere fra Charlotte så sving forbi bloggen Boginspiration.dk eller følg med på:

Instagram @boginspiration.dk
Twitter @boginspiration

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide