Dit april horoskop: Fisk

Du vil få nogle gode gennembrud, når du arbejder sammen med andre. Det kræver dog, at du også er i stand til at skære igennem og træffe nogle svære beslutninger. Det er nødvendigt, at du tager stilling til, hvad der er vigtigt for dig og, hvor du gerne vil hen, fremadrettet. Du er god til at se nye muligheder.

Du har stadig mulighed for at finde kærlighed og romantik, hvis du er single, selvom du nu skal arbejde mere for det. Det er nemlig ikke helt så let som i sidste måned. Sætter du dine forventninger lidt ned, så vil du blive overrasket. For dig i et forhold, vil du opleve, at I har samme værdier og mål, og derfor går det let og harmonisk. Du er ikke altid lige nem at forstå, så du må tænke over, hvad du siger og hvordan.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tyr og Vandbærer

 
Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være