[single_post_category_name]

Dit april horoskop: Jomfru

Udfordringer på hjemmefronten vil tage en del af din tid og kræver opmærksomhed. Det kan være med boligen eller familien. Der er ingen let vej udenom, du må tage ansvar og bruge tid på det. Du har brug for frihed, men det er svært at opnå, da der bliver krævet meget af dig. Du vil sikkert føle dig meget begrænset.

Der vil komme udfordringer i dit parforhold. Hvis det ikke er stærkt, kan du nu vælge at gå andre veje. Du vil dog have mulighed for at løs op for problemerne, hvis du bruger tid, sætter grænser og taler med din partner. Er du single, vil du derimod have nogle spændende muligheder. Det gælder især fra anden halvdel af måneden. Tal med dem du møder, du får uventede tilbud. Kærligheden kommer, når du mindst venter det.

Din bedste veninde er: Krebsen

Din bedste flirt er: : Vædderen og Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide