Dit april horoskop: Krebs

Andre kan ved første møde virke lidt intimiderende på dig. Det vil dog vise sig, at de også kan være en stor styrke og åbne vejen for nye muligheder, hvis du giver dem en chance. Du kan forvente en meget aktiv måned, hvor du ikke har meget tid til at være hjemme. Det passer dig godt, at være ekstra social. 

Hvis du ikke har en partner, men gerne vil et parforhold, så sæt det øverst på din liste. Du vil være i stand til at opnå det, du ønsker, i den kommende måned. Du har høje krav til en kommende partner, så det er ikke alle, der når ind til dig. Du må forberede dig på, at kærligheden kan komme fra uventet kant. Er du i et forhold, så sørg for, at du bruger tid med din partner. Det er vigtigt at sætte fokus på kærligheden.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Krebs og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og