Dit april horoskop: Skorpion

Du vil ikke være helt så udadvendt og aktiv som ellers. Det er lige nu de nære ting, der optager dig mest. Du må gerne være lidt egoistisk, for det er faktisk dig, det drejer sig om. Du trives godt med dine kollegaer, selvom der til tider kan være lidt uenighed. Der bliver mulighed for, at du kan udvide dit netværk. 

Jo mere fleksibel og diplomatisk du kan være, jo bedre går det imellem dig og din partner i det daglige. Der bliver mulighed for mange dejlige stunder, men først er der sikkert et par ting, I lige skal have styr på. Sørg for, at I får talt sammen, det er ikke godt, når der er noget usagt. Hvis du ikke er i et forhold, vil du finde kærligheden, hvor du færdes til daglig. Det kan være på dit arbejde eller ved et tilfældigt møde.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vægt og Fisk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være