Dit april horoskop: Skytte

Det gælder om, at du arbejder smart og ikke hård. Du vil have en tendens til at gøre tingene mere besværlige, end de egentlig er. Du kan også være kritisk og have svært ved at handle. Træd et skridt tilbage og se tingene lidt udefra, så vil du finde løsningerne. Du kan indgå nogle gode økonomiske aftaler. 

Der er en dejlig tiltrækning imellem dig og din partner. I starten af måneden vil du dog have tendens til hurtigt at blive irritabel, og det skaber ikke harmoni. Hvis I er fælles om opgaverne, skaber det sammenhold, det gavner også, hvis I laver noget sjov ind i mellem. Er du ikke i et forhold, så vil du få mulighed for en eller flere spændende flirts. Det er dog ikke sikkert, at det bliver til meget mere lige nu.

Din bedste veninde er: Skorpionen

Din bedste flirt er: Løven og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og