Dit april horoskop: Stenbuk

Du har mange gode ressourcer, og du vil opleve, at de bliver lettere for dig at udnytte. Der er et par beslutninger, som du må træffe, men så er det også fuld fart frem herefter. Det er langt fra alle, som vil forstå dig, men du klarer dig også uden tilkendegivelser. Du kan med held planlægge projekter i din bolig.

Der er dejlig harmoni på hjemmefronten, hvor du og din partner får mulighed for mange hyggelige stunder sammen. I vil være enige om det meste, I har de sammen værdier, og det er derfor let for jer at blive enige om fremtidige mål. For dig der ikke er i et forhold, vil det være op til dig selv, at skabe mulighederne. Du vil sikkert ikke være så opsøgende eller udadvendt, og derfor sker der ikke så meget nyt.

Din bedste veninde er: Vandmanden

Din bedste flirt er: Jomfru og Krebs

 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide