Life&Beyond

Dit april horoskop: Tvilling

Det bliver lettere for dig at samarbejde med andre. Du vil også opleve, at du nu kan nå de mål, du sætter dig. Nye muligheder viser sig, og dem bør du bestemt overveje. Det er ikke alt, du skal fortælle til andre, hold dine kort lidt tæt til kroppen, der opstår nemlig meget let sladder, ikke af ond mening, men alligevel.

Du og din partner kan med stor succes lægge fremtidige planer. Hvis jeres forhold er godt, vil I være på bølgelængde og have lyst til de samme ting. Hvis I ikke er tæt i øjeblikket, bliver der god mulighed for at få en dybere sammenhørighed og et stærkt venskab. Hvis du er single, vil du møde en potentiel partner gennem fælles venner. Det kan også være i en forening eller interessegruppe, som du er medlem af.

Din bedste veninde er: Jomfruen

Din bedste flirt er: Tvillingen og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *