Life&Beyond

Dit april horoskop: Tyren

Start måneden stille og roligt med at planlægge og gøre status. Du vil være i det mere tænksomme hjørne, hvilket der skal være tid til. Når du kommer til anden halvdel af april, vil tingene tage fart, og du vil være i stand til at udrette meget. Du er god til at kommunikere, og du vil få god opbakning fra andre. 

Hvis du ikke er i et forhold, kan du indlede en dejlig flirt. Det er ikke sikkert, at du føler for at dele den med andre, det vil være din søde hemmelighed. Der går dog ikke længe, før det bliver mere alvorligt, men det vil også passe dig godt. Er du i et forhold nu, kan du og din partner sagtens blive forårsforelsket i hinanden. Sørg for at planlægge dejlige dates og gå nogle romantiske ture hånd i hånd.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Fisk eller Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *