Life&Beyond

Dit april horoskop: Vædderen

Du kan se frem til en virkelig spændende og god måned. Der er ingen tvivl om, at april er din måned. Træf de vigtige beslutninger så hurtigt som muligt, så du kan arbejde imod dine mål, og opnå den succes, du har i vente. Vent ikke på andre, der er alligevel ikke mange, der kan følge med. Udnyt de chancer der viser sig.

Du vil have held i kærlighed, uanset om du allerede er i et forhold, eller du er single. Dette er virkelig vædderens måned. Du behøver ikke gøre ret meget selv, andre tiltrækkes af dig, og der er masser af muligheder for romantik og et nyt parforhold, hvis du selv er interesseret. Kom ud og mød nye mennesker, og hold dig ikke tilbage. Er du allerede i et forhold, så vil der være en dejlig harmoni og tiltrækning.

Din bedste veninde er: Vædderen

Din bedste flirt er: Skorpion eller Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *