Life&Beyond

Dit april horoskop: Vægt

Der er fokus på dit daglige arbejde og din dagligdag generelt. Du må være tålmodig og fleksibel, ikke alt går nemlig helt som planlagt. I første halvdel af måneden vil du møde udfordringer fra andre mennesker, herefter bliver det hele lettere. Bevarer du en optimistisk indstilling til tingene, vil du få større succes. 

Et uventet møde kan hurtigt udvikle sig i romantisk retning. Sig ja tak til invitationer, du ellers ikke ville, det er i det impulsive, du finder det, du søger. Tag en chance eller to det betaler sig virkelig. Er du i et parforhold, kan du blive tiltrukket af en anden, men det er ikke en god ide at forfølge det. Sørg i stedet for at finde romantikken i hverdagen sammen med din partner. Arranger nogle alene stunder.

Din bedste veninde er: Skytten

Din bedste flirt er: Vandmand og Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *