Dit april horoskop: Vandmand

I denne måned bliver det lettere for dig at få de gennembrud, du ønsker. Du vil opleve at forsinkelser og forhindringer nærmest forsvinder af sig selv. Udnyt de muligheder der viser sig, men forvent ikke, at tingene sker uden du arbejder for dem. Der kan desværre opstå uenighed mellem dig og en god ven.

Dit parforhold fungerer godt, da du er særlig opmærksom og empatisk. Det er ikke altid, du får det retur, som du forventer. Nøgleordet er kommunikation, bed om det du ønsker fra din partner. Det er vigtigt, at I lytter til hinanden, så kan I nemlig klare alt. Hvis du ikke er i et forhold, men ønsker det, så tag dig tid til at tale med dem, du møder. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas og tryg ved en potentiel partner.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Stenbukken og Skytten

 

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet