4 tegn på at du har spirituelle evner

Nogle gange sker der ting der bare er uforklarlige. På redaktionen har vi løbende beskæftiget os med den mere spirituelle del af paletten, for selvom ingen af os umiddelbart er særlig spirituelle, så har vi alle noget at byde ind med når snakken går på oplevelser, der næsten er for underlige til at kunne være tilfældige. 

Læs med og se om du måske har nogle af de clairvoyante evner nedenfor.

LÆS OGSÅ: 3 spirituelle rejsedestinationer

 

To glas vin gør dig mere indsigtsfuld

De fleste kommer første gang i kontakt med deres evner eller øgede sanser når de er igang med noget der afslapper hjernen. Det kan for eksempel være mens du tager et brusebad, og du pludselig har løsningen på et problem på arbejdspladsen. Den samme slags oplysninger kan komme til dig, mens du mediterer eller dyrker yoga. Undersøgelser har vist, at denne praksis synes at ændre vores hjerne-bølgers aktivitet. Dette påvirker vores frontal lapper til at stille ned.

Lad os sige din stærkeste glimt af indsigt ankommer, når du slapper af med et glas vin. De fleste oplever i kontakt med dem selv, at “kende” præcise oplysninger om personer uden at have fået noget fortalt. Dette kan forstærkes efter en smule alkohol. Det er en stærk indikation af, at du kan være spirituel.

Dit nye bekendtskab har en farvet aura omkring sig

Healere opfatter mennesker forskelligt. Dette er ofte fordi de oplever Synæstesi, en tilstand, hvor sanser er byttet. Har du nogensinde mødt en ny person, som du har forbundet med en farve, en blomst eller et landskab? Har du nogensinde hørt musikalske toner omkrænse nogen? Disse glimt af sansning foregår internt, og når de sker, er det meget til fortolkning hvad de betyder. De fleste mennesker, er dog flove over at tale om det, af frygt for at det ville lyde alt for underligt. Med tiden kan healere dog se nogle mønstre i de farver, der kommer til dem ved møde med nye mennesker. Mennsker omgivet af blå farve kan f.eks. være mere menneskelige og rolige, hvor folk med rød aura kan være mere stressede og kræve man selv tager styrring. det er dog individuelt fra person til person, hvordan farve- og lyd koder fortolkes.

LÆS OGSÅ: Julie Steincke om Nærkontakt: Jeg var blown away!

 

Dit instinkt har reddet dit liv (eller dit budget)

Måske du har haft en stærk følelse i fortiden? Det kunne være du havde brug for at gå ind i en butik på et bestemt tidspunkt, for derefter at finde den nøjagtige ting, du havde søgt alle vejne efter. Eller måske du har haft en stærk trang, i bilen efter at undgå at køre en bestemt vej hjem, kun for at finde ud af senere, at der havde været en frygtelig ulykke på den undgåede rute. De fleste af os har haft disse mavefornemmelser-også kendt som intuitive træk. Men spirituelle træk er endnu mere klare: Det føles næsten som at have en magnet i dit solar plexus område, der trækker dig mod eller væk fra noget. Denne følelse er typisk kombineret med en klar følelse af indsigt noget (som kaldes claircognizance).

Dine drømme bliver en del af dit vågne liv på overraskende måder

Måske har du drømt om natten at din døde mor fortalte dig hvor du kunne finde dit forsvundne armbånd, for dagen efter at finde det, på det nøjagtige sted. Eller måske har du pludselig fået et flash-billede, i en “dagdrøm,” hvor du holder et trofæ, for øjeblikket senere, at blive tildelt en forfremmelse. Måske har du endda drømt om en veninde var gravid, for dagen efter at få det bekræftet af hende. Selvom du forsøger at afskedige eller ignorere disse hændelser, vil de formegentlig fortsætte med at ske. Disse hændelser og forud anelser eller “meningsfulde tilfældigheder” er alle tegn på, at du er i spirituel harmoni med universet. Det er vigtigt at være opmærksom på det gode ved disse evner og ikke prøve at undgå dem. De hjælper os nemlig ofte til at engagere os mere i andre; og undertiden kan de endda advare os om en mulig fare forude. At være spirituel er ikke noget at være bange for, hvis man bruger det ordenligt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide