Blomstrende Ideer: Julie Wettergren udgiver DIY-bog

Julie Wettergren er indbegrebet af kreativitet. Du kender hende formentligt bedst som smykkedesigner, men i sin fritid  giver hun sig i kast med mange forskellige kreative projekter. Hvad enten det er blomster, mode, kager, børneunivers, smykker eller bolig og indretning, formår hun at overraske os og lader os stå måbende tilbage med ønsket om at kunne gøre hende kunsten efter, og om ganske få dage får du muligheden!

D. 6 april udkommer Julies første bog Blomstrende Ideer, der giver dig enkle og håndgribelige step by step-instruktioner i, hvordan du selv kan skabe bedårende blomsterkunst. Bl.a. kan du lære at binde en brudebuket, lave de yndigste bordkort og graciøse gaveindpakninger eller du kan kreere elegante blomsterkranse til håret og meget, meget mere.

Helt fra barnsben har hun været en kreativ sjæl, og hun beskriver sig selv som æstetiker med stort Æ! I løbet af sine ungdomsår har Julie gået på flere kunst- og designskoler, og efter hun havde sine første erfaringer med guldsmedfaget i 1996, begyndte hun et par år senere at designe smykker under sit eget navn Julie Wettergren Jewellery. Siden hen har hun sammen med sin mor åbnet mode- og smykkebutikken Wettergren og Wettergren, og nu springer hun altså ud som forfatter.

Smykker er Julies hovederhverv og hendes allerstørste kreative passion, men blomster, blomsterdekorationer og alt hvad man kan bruge blomster til generelt er ligeledes en passion, hun har kær. Fremgangsmåden hun benytter, når hun skal arbejde med blomster er dog meget forskellig fra den måde, hvorpå hun designer sine smykkekollektioner. Så snart hun får en smykkeide, sørger hun for at skrive den ned og skitsere, så hun har forskellige ideer at vælge i mellem, når hun skal i gang med de endelige arbejdstegninger. Er det derimod en blomsterbuket eller dekoration, hun skal lave, er det først, når hun står foran blomsterhandlerens udvalg, at hendes kreative tanker begynder sit indtog, og hun finder ud af hvilken form, farve og udtryk hun ønsker.

Desværre er det ikke os alle, der er velsignet med sådanne evner, men drømmer du om at prøve kræfter med blomster, anbefaler Julie, at du som begynderprojekt presser nogle blomster i aflagte bøger eller magasiner. Når de er helt tørre, papirtynde og flade, hvilket de som regel er efter et par uger, kan man bruge dem til en masse forskellige ting såsom bordkort, postkort, til og fra-kort osv. Som tidligere nævnt indeholder bogen nemme step by step-instruktioner, så du kan roligt udfolde dine egne kreative evner: Det er nemmere end det ser ud, og det går fra hænderne og lige i hjertet.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være