Måneden der gik på redaktionen

Så er endnu en måned gået og what a month! Februar har været travl – som i mega travl. Vi har haft et magasin som havde deadline og en modeuge der skulle dækkes. Vi har løbet rundt som forvirrede høns, but we made it, og vi åndede alle lettede ud da vi endelig, for alvor, kunne løfte sløret for ChriChri Mag – The Honest Issue, som allerede udkommer i morgen!! (og hvis du er abonnent, allerede har fået i din postkasse)

Læs med her og se nogle af redaktionens highlights fra februar måned!

Team ChriChri-biotur med vores dejlige læsere

I starten af måneden gentog vi vores biograf-succes fra sidste år og afholdte en kæmpe konkurrence, hvor I alle kunne deltage om at komme med hele Team ChriChri en tur i biffen og se forpremieren på Single I New York. Imens vi knoklede med alt for mange tunge goodiebags, fandt vi vores vindere og kom afsted til Falkoner Bio – det var endnu engang en skøn aften, i fantastisk selskab og vi glæder os SÅ meget til at gøre det igen snart! Læs alt om vores bio-tur lige her

CPH Fashionweek 16

I anledningen af fashionweek, sendte vi vores to søde praktikanter Charlotte og Line i feltet – hele ugen. Det var en travl uge, med ufattelig mange shows og arrangementer, men de klarede det, med en god mængde champagne og kaffe! Udover arrangementerne afholdte ChriChri også sin helt egen modeuge-fest i samarbejde med Les Deux, på NOHO i Kødbyen, hvor vi fik hilst på en masse af jer søde læsere – tusinde tak fordi i kom!

Under modeugen fik pigerne bl.a. dækket disse lækre arrangementer og shows: 

Tommy Hilfiger brunch  ·  Jesper Høvring modeshow på D’Angleterre  ·  Lala Berlin modeshow på Rådhuset  ·  The Walt Disney Company Nordic Fashion Event på Kalvebod Brygge  ·  Modemessen CIFF  ·  Thorvaldsens Museum, Baum und Pferdsgarden modeshow  ·  Les Deux x ChriChri fest på NOHO i Kødbyen  ·  Brunchbuffet i Hugo Boss med Gerald Butler  ·  Smykkeudstilling i Nikolaj Kunsthal  ·  Hummel Hives nye super cool designs-collabs  ·  Hugo Boss/Gerald Butler event på D’Angleterre

ChriChri Mag – The Honest Issue

Puha.. Februar var måneden hvor vi havde deadline på vores nyeste magasin, Issue nr. 2 af ChriChri Mag (ChriChri Mag – The Honest Issue). Det har været en lang, hård, spændende og sjov process at skabe endnu et magasin til jer, og der er ingen tvivl om at vi har lært utrolig meget fra første magasin! Vi kunne ikke være mere stolte over det færdige resultat, som vi endelig kunne løfte sløret for på sitet forleden – og til resten af Danmark i morgen d. 3. når magasinet officielt udkommer over hele landet (se hvor lige her) Yay!!

Hvis du endnu ikke har været inde og abonnere på magasinet (som, udover en billigere pris, giver dig eksklusiv adgang til et gratis ekstra magasin til november)

Så kan du blive abonnent lige her

Og ja, det er kontorstole vi bruger på billedet, for at transportere de mange magasiner – magasinet er altså en ordentlig moppedreng!

Wellness Week

Magasin Du Nord inviterede os, i forbindelse med deres Wellness-tema i uge 8-10,  på lækker Wellness-morgen, som bl.a. bød på Yolates (blanding af Yoga og Pilates) og lækker morgenmad fra Meyers og Joe And The Juice. Det var en skøn oplevelse og vi takker for en lækker morgen i godt selskab!

The Oscars

Den her havde vi ventet længe på.. Vi havde talt ned og nærmest overrakt Leo sin statuette på forhånd! The Oscars tog os med storm og vi skal lige love for at vi fik skrevet et par artikler om den spektakulære aften (nat/morgen), som efterlod os alle jublende på kontoret! I den fine anledning havde vi intet mindre end indlogeret os på Hotel Kong Arthur for natten, med forsyninger fra Magasin, NORI Sushi og POSY. Det var en fantastisk oplevelse som kun blev mere fantastisk, da vi endelig kunne ønske Leo tillykke med sin velfortjente Oscar! Wuhu! 

Du kan læse alt om vores nat på Hotel Kong Arthur lige her

Og alle vores Oscar-artikler lige her

 

xxx
Team ChriChri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være