Måneden der gik på redaktionen

Endnu en måned er passeret – som tiden dog flyver! Denne måned har været fuld af fejringer, forkælelse og nyheder!

Marts har været en dejlig måned, hvor der også har været tid til at trække stikket over påsken og nyde nogle af årets første rigtige solskinsdage. Læs med her og se hvad redaktionen har været up to i marts måned! 

Magasin Launch & fejring på Gorilla

Endelig udkom ChriChri Mag landet over – det var fantastisk endelig at kunne dele resultatet med jer, efter mange måneders knokleri! Vi håber I elsker magasinet lige så meget som vi gør – og hvis du har lyst til at dele det med os, så hashtag dit billede af magasinet med #chrichrimag på Instagram, vi lover vi ser det!

Efter en fantastisk launch-dag, med magasin-signering i Arnold Busch og meget mere ståhej, fejrede vi det hele på Gorilla om aftenen, hvor vi blev storforkælet! Kæmpe anbefaling herfra!

Læs om vores aften lige her 

ChriChri lancerede sine egne cykler i samarbejde med Batavus

Endnu et nyt tiltag så dagens lys i marts – vi lancerede i samarbejde med Batavus, vores helt egen ChriChri Bike. Vi er helt vilde med resultatet og glæder os til at vejret bliver endnu bedre, så vi kan cykle København tynd på vores nye darling!

Læs alt om vores nye cykel og hvor den kan købes lige her

ChriChri i Frankrig på ski

En heldig kartoffel fra redaktionen tog et smut til smukke Les Menuires i Frankrig, for at teste ski – og wellness områder i de lækreste omgivelser. Udsøgt mad, lækre drinks, ski, wellness og solskin, var hvad der stod på menuen – og hele redaktionen dånede af misundelse da vi så hvor lækkert det hele var. 

Lancering af Simone Thorups ”Barnets første bog” og ”Babykort”

I denne måned lancerede ChriChri’s forlag; ChriChri Journal, Simone Thorups aller første bog ”Barnets første bog” og hendes fineste ”Babykort”. Lad os bare sige at alle fra redaktionen uden babyer, lige pludselig fik rigtig meget lyst til at få én, bare for at kunne købe de her fantastiske produkter. Vi er så stolte af det færdige produkt og af at repræsentere en så dygtig illustrator som Simone. Kæmpe stort tillykke med udgivelsen!

Læs mere om Simone Thorups nye bog og babykort lige her

Velkommen til Nelle – ny fast beautyskribent

Endnu et medlem blev tilføjet til vores gruppe af talentfulde skribenter i denne måned. Nelle er uddannet make-up artist, og ved virkelig hvad hun taler om! Hun kommer til at give dig alt fra simple guides til hverdags make-up – til dybere artikler om sundhed. Hjertelig velkommen til holdet Nelle!

Læs Nelles nyeste artikel: Den ultimative guide til den perfekte base til din hudtype 

Arrangementer: Batman v Superman – Hairspray i Tivoli – H&M Concious Exclusive – ByLassen blomsterbinding

Vi var en tur i Cinemaxx med Warner Bros. og se gallapremieren på Batman vs. Superman, super fedt arrangement, som var virkelig gennemført! Derudover var vi inde og se opsætningen af Hairspray, et smut forbi H&M og se deres nye Concious Exclusive kollektion, som rammer butikkerne d. 7. April og til blomster-bindingskursus hos ByLassen.

Tusinde tak for invitationerne og de lækre arrangementer!

Morgenmad på Otto – påskeferie

Påskeferien var noget vi alle havde set meget frem til, og vi startede vores med manér med en overdådig morgenmad på Restaurant Otto! Det var morgenmad i flere etapper, fantastisk service og mere mad end nogle af os kunne spise. Det var mums – tusinde tak for mad Otto!

 

Besøg af social medie-guruen Astrid Haug

Friske og veludhvilede efter påskeferien startede vi ud med et kursus i Sociale Medier, af ingen mindre end Astrid Haug og hendes assistent Signe Gren. Der er ingen tvivl om at vi blev en del klogere og kom ud med en masse nye værktøjer, til at give den endnu mere gas på de sociale medier i fremtiden! Tusinde tak til Astrid og Signe for jeres tid og fantastisk gode råd!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være