Sådan reder du den perfekte seng

Items

Det skal du bruge til at rede den perfekte seng:

Opskriften er til en dobbeltseng

1 x stræklagen

1 x almindeligt lagen

2 x pudebetræk

2 x dynebetræk

1 x sengetæppe

De fleste af os kender garanteret følelsen, der rammer os, når vi lukker døren op til et hjem, som er rent og ryddeligt. Det skaber følelsen af et roligt sind og en atmosfære, hvor vi har nemmere ved at slappe af og finde ro.  En gang imellem har vi brug for at forlade vores hjem og tage en tur på hotel. Det er den velredte seng, der fanger vores opmærksomhed, når vi åbner døren til værelset, og der er bare noget anderledes ved at sove på hotel. Vi drømmer om, hvordan det kan lade sig gøre at rede en seng, som er så perfekt. 

LÆS OGSÅ: Få stilen på budget – Bedroom

At rede den perfekte seng kan dog være en udfordring. Vi har taget en snak med Mensura Kazic, som er oldfrue på Hotel Kong Arthur og Ibens Hotel, for at finde ud af, hvad opskriften er på at rede den perfekte seng.
For 23 år siden rejste Mensura fra Bosnien for at søge om asyl i Danmark. Kort efter sin ankomst startede hun som stuepige, men efter kun to år havde hun vist sit værd og blev tilbudt en stilling som oldfrue. Hun har mange års erfaring, og det er hende, der i dag tjekker stuepigernes arbejde for at sikre, at hotelværelset står snorlige.

LÆS OGSÅ: Få Instagram stilen med disse 6 fund

Sådan gør du

Før din seng kan redes, er der nogle ting, der skal gøres. Du skal starte med at åbne vinduerne i soveværelset, så der kan komme noget luftcirkulation. Tag så dit sengetøj og dit lagen af. Ryst dine dyner og få rettet dine madrasser – så er sengen klar til at blive redt.

1. Start med at tage fat i dine lagner. Du skal bruge stræklagenet til din boxmadras og det almindelige lagen til topmadrassen. Lagenet om boxmadrassen giver sig selv, men med det almindelige lagen er kunsten ikke at lægge lagenet helt stramt, men mere at få lagnet foldet rigtigt om madrassens hjørner.

2. Tag så fat i et dynebetræk og en dyne. Vend betrækket på vrangsiden, tag dine hænder ind i betrækket og vend det rundt om dynen. Giv din dyne et lille ryst, så den bliver ordentlig fordelt i betrækket.

3. Find dit sengetæppe frem, og lad det ligge på halvdelen af sengen. Tag så dine dyner, og bøj dem halvt hen over sengetæppet.

4. Tag fat i et pudebetræk og en pude, og vend betrækket på vrangsiden. Tag så dine hænder ind i betrækket, og vend det rundt om puden. Her er kunsten, at du får rettet ørerne ud på puden. Når det er gjort, så sæt dine puder ved siden af hinanden. Hvis du har flere puder, kan du bruge dem til at sætte bag ved din hovedpude. Det giver lige det sidste til sengen. 

Nu har du opskriften på at rede den perfekte seng, så er det bare med at øve dig.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide